Voo Sydney! Voro Motors wordt geopend in NSW, Australië

Voro Motors wordt geopend buiten Sydney, Australië

Elektrische scooters zijn al jaren populair in Noord-Amerika en hun populariteit vertoont weinig tekenen van vertraging. En ondanks overdreven reacties op sommige plaatsen in de wereld, is het delen, kopen en rijden van elektrische scooters ook wereldwijd in opkomst.

Toch hebben rijders langs de rand van de Stille Oceaan – bijvoorbeeld in plaatsen als Hawaï en Australië – pas sinds kort toegang tot dezelfde premium elektrische scootermodellen, onderdelen en service als klanten in Europa, Canada en de VS.

Voro Sydney: voorzien in een behoefte aan full-service scooterwinkels in Australië

Voro Motors – een van de eerste scooterdealers die een full-service winkel voor elektrische scooters opent in Hawaï – is opnieuw tussenbeide gekomen om aan de behoefte te voldoen. Op 12 april hebben ze kondigden hun nieuwste winkel- en servicecentrum aan in New South Wales, Australië, op slechts 35 kilometer van Sydney in de buitenwijk Chipping Norton.

Voro Australia sluit zich aan bij de AU-dealer Electric Kicks (ongeveer 878 kilometer naar het zuiden in Melbourne) als de enige andere toegewijde, full-service elektrische scooterdealer in heel Australië die we kennen. Het is een dealer waar je op kunt vertrouwen.

De opening van Voro in NSW betekent dat klanten gemakkelijk een proefrit kunnen boeken in de buitenwijk van Sydney, de scooterreparatiewerkplaats van de winkel kunnen bezoeken en leren hoe ze basisonderhoud kunnen uitvoeren, hun scooters kunnen laten repareren en accessoires en vervangende onderdelen kunnen vinden.

Gratis verzending voor alle klanten in Australië

Op de Voro Australia-site, vind je hun eigen uitzonderlijke merk elektrische scooters, waaronder de nieuwe zittende Roadrunner Pro en de bijgewerkte EMOVE Cruiser. Voro heeft ook geliefde modellen van Kaabo in voorraad, zoals de Mantis King GT en Wolf King GT Pro, beestscooters die honderden dollars kosten om van elders naar Australië te verzenden.

De nieuwe winkel biedt gratis verzending naar alle klanten in Australië, overal in het land. Australische klanten die niet van plan zijn de nieuwe Voro Motors persoonlijk te bezoeken, moeten online winkelen op au.voromotors.com.

Voro Motors biedt eersteklas klantenservice, helpt u precies de juiste scooter voor u te kiezen, met een beperkte garantie van één jaar en het beste technische advies in de branche.

Voro is ook een hub voor elektrische scootergemeenschappen in Los Angeles, Californië, Brooklyn, New York, Kapolei, Hawaï en net buiten Sydney, Australië. Door lessen aan te bieden, groepsritten te sponsoren en rijders een plek te bieden om samen te komen en te praten over hun gemeenschappelijke passie voor elektrische scooters, heeft Voro de focus gehouden waar het ertoe doet: op de klanten, op de grond en nu over de hele wereld.

We zijn op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur AEST. Bel ons op ons Chipping Norton telefoonnummer 02 9724 7491.

Voor inwoners van NSW, Victoria, Australian Capital Territory (ACT) of Queensland duurt de verzending ongeveer twee tot drie werkdagen. Als u in Zuid-Australië (SA) of Tasmanië woont, duurt de verzending vier tot zes werkdagen. Als u zich in Northern Territory (NT) of West-Australië (WT) bevindt, duurt de verzending zes tot zeven werkdagen.

Zie hierboven voor meer informatie over het gratis verzendbeleid van Voro Australia. Als je in de buurt bent, ga dan naar Voro Motors, NSW op Unit 39 8-10 Barry Road, Chipping Norton 2170.

Electrische step
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart