Kwaliteit en prestaties onder $ 600!

De klasse “minder dan $ 600” van elektrische scooters is lastig te navigeren voor iemand die nieuw is in de micro-EV-ruimte, omdat er veel vuilnisscooters zijn. Ze claimen allerlei specificaties en cijfers, beloven scooters van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vragen, terwijl ze precies het tegenovergestelde leveren.

In een online zee van goedkope imitators en elektrische scooters van lage kwaliteit die meer beloven dan ze waarmaken, valt de TurboAnt X7 Max op door zijn duurzame constructie, indrukwekkende specificaties en unieke extra functies.

Het assortiment scooters van minder dan $ 600 biedt meestal niet veel rijkwaliteit, maar de comfortabele 10-inch luchtbanden van de X7 Max en de hoge 5,3-inch bodemvrijheid zorgen voor een comfortabele rit.

Een afsluitbaar, verwisselbaar batterijslot maakt de X7 tot een van de handigste budgetscooters: hij is altijd klaar voor een snelle rit en als je een reservebatterijpakket koopt ($ 220 extra), kun je altijd een extra volle brandstoftank bij de hand hebben voor langere ritten.

Technische specificaties

Geteste topsnelheid: 29,9 km/u*
getest bereik: 29,0 km*
Gewicht: 16kg*
Maximaal berijdersgewicht: 120 kg
Waterbestendigheid: IPX4

Hoogtepunten

Uitneembare afsluitbare batterij
Bovengemiddelde rijkwaliteit
Geweldige prestatie voor de prijs
Smal stuur
Binnenbanden met massieve velgen maken het verwisselen van banden een gedoe
Geen achterste voetstaart

* Gebaseerd op onze prestatietests die kunnen afwijken van de beweringen van de fabrikant.

Onze inhoud is onafhankelijk, maar kopen via onze links kan ons een commissie opleveren.

Samenvatting TurboAnt X7 Max elektrische scooter

TurboAnt maakt al geruime tijd betrouwbare, draagbare elektrische scooters, met modellen zoals de M10 die zich onderscheiden van het peloton door functies zoals 10-inch luchtbanden.

Je vindt dezelfde 10-inch luchtgevulde banden op de X7 Max en nog veel meer voor een prijs die niet te veel vraagt ​​van beginnende scooterkopers.

Hoewel hij geweldig is voor beginners, is de X7 Max ook een scooter die meer ervaren rijders graag zullen berijden.

Onze mening: Serieuze kwaliteit en waarde voor minder dan $ 600

turboant x7 max deck

TurboAnt X7 Max Alternatieven en concurrenten

Voor degenen onder u die aan het vergelijken zijn, hier zijn de drie dichtstbijzijnde TurboAnt X7 Max-concurrenten die ESG heeft getest.

NIU KQi2 Pro versus. TurboAnt X7 Max

De NIU KQi2 Pro biedt een ander, moderner aanvoelend ontwerp voor een zeer vergelijkbare prijs als de X7 Max. De KQi2 Max heeft zijn motor in het achterwiel in plaats van in de voorkant, wat helpt bij het beklimmen van heuvels, de batterij zit in het deck van de scooter in plaats van op de stuurpen en hij heeft een breder stuur. Qua prestaties lijken ze erg op elkaar, maar de X7 Max heeft een voorsprong in zowel topsnelheid als bereik.

Anyhill UM-1 Vs. TurboAnt X7 Max

De Anyhill UM-1 is lichter en een betere klimmer dan de X7 Max en heeft een unieke, rubberen trillingsdemper in de stuurpen. De X7 Max verslaat hem echter qua bereik en topsnelheid.

Gotrax G4 vs. TurboAnt X7 Max

De Gotrax G4 is een andere budget-forens met vergelijkbare topsnelheid en actieradius met een motor achterin in plaats van vooraan en een geïntegreerd draadslot in de stuurpen, evenals gedeelde velgen voor gemakkelijker wisselen van binnenbanden. Het mist echter de verwijderbare batterij van de X7 Max.

Vergelijking Scooters Sectie

Is het goed voor grotere, zwaardere rijders?

Ja, daar is de TurboAnt X7 Max goed voor groot-dawgs.

Met zijn gewichtslimiet van 275 lb, grote 10-inch luchtbanden en grote bodemvrijheid vervoert de X7 Max relatief gemakkelijk zware rijders.

Extra gewicht zorgt er echter voor dat de scooter nog meer moeite heeft op toch al langzame beklimmingen, en rijders moeten mogelijk vaak trappen om een ​​bijzonder lange of steile helling op te komen.

TurboAnt X7 Max Beoordeling elektrische scooter

Samenvatting van prestaties

Acceleratie (0 tot 24 km/u)7,2 seconden
Top snelheid29,9 km/u
Remweg (24 tot 0 km/u)4,4 meter
Bereik29,0 kilometer
Heuvelbeklimming23,6 seconden

Versnelling

De X7 Max bereikt in iets meer dan 7 seconden een snelheid van 24 kilometer per uur, wat betekent dat hij toegankelijk is voor elk niveau van rijder, maar nog steeds leuk zal zijn voor iemand die zijn eerste scooter krijgt. Het is nul-start, wat betekent dat u niet hoeft te starten voordat u accelereert, wat minder gebruikelijk is bij budgetscooters en een zeer welkome functie is.

Top snelheid

De X7 Max is iets sneller dan zijn concurrenten met een ESG-geteste topsnelheid van 30 km per uur. In de prijsklasse van minder dan $ 600 zijn alleen de Gotrax G4 en Hiboy S2 sneller, met topsnelheden van respectievelijk 20 en 19 mph. De S2 heeft echter een aanzienlijk slechtere rijkwaliteit dan de TurboAnt.

heuvelbeklimming

Zoals met elke enkele motor, budgetscooter, worstelt de X7 Max met heuvels. De X7 Max kroop onze testheuvel van 10%, 200 voet in 23,6 seconden op, met een gemiddelde snelheid van 5,7 mijl per uur.

Bereik

De batterij van de X7 Max is aan de stuurpen bevestigd en kan worden verwijderd, met een sleutelslot om hem veilig te houden. In onze bereiktest gaf de batterij van 360 wattuur ons een indrukwekkend bereik van 30 kilometer met een gemiddelde snelheid van iets minder dan 24 kilometer per uur.

Dankzij de verwijderbare batterij is het verdubbelen van uw actieradius net zo eenvoudig als het meenemen van een tweede, lichtgewicht batterij. De extra batterijen zijn 220 dollar, wat goedkoper is dan veel andere verwisselbare scooterbatterijen en een redelijke optie als je van plan bent om lange afstanden te rijden.

remmen

De remmen bestaan ​​uit een mechanische schijfrem achter en elektronisch remmen voor en zijn voldoende om de scooter op een redelijke afstand tot stilstand te brengen. De X7 Max stopt vanaf 24 kilometer per uur op 4,5 meter.

Rijkwaliteit

De grotere 10 inch luchtbanden en 5 inch bodemvrijheid geven het gevoel alsof hij comfortabel boven de stoep rijdt, in plaats van vast te zitten aan elke hobbel en kuil.

Luchtbanden zijn een verbetering van het rijcomfort ten opzichte van de massieve banden die veel budgetscooters gebruiken. Echter, houd er rekening mee dat deze step stevige velgen heeft, wat betekent dat het vervangen van een lekke binnenband een enorm gedoe zou zijn. Zorg er ook voor dat u uw bandenspanning hoog houdt om beknellingen te voorkomen.

De royale lengte van het rijplatform van 20,5 inch maakt het comfortabel om uw voeten op verschillende manieren te positioneren zonder dat u het gevoel krijgt verkrampt te raken, en het unieke taps toelopende ontwerp van de scooter geeft u een beetje meer platformbreedte voor uw achterste voet, zodat u uw rijpositie kunt variëren.

X7 Max-functies

Draagbaarheid

Met een gewicht van 34,6 pond kan de X7 Max als een beetje aan de zwaardere kant worden beschouwd voor zijn klasse, maar hij is nog steeds voldoende licht om voor langere tijd te dragen, zoals het beklimmen van meerdere trappen.

De verwijderbare batterij kan ook helpen bij het gewicht, waardoor u de batterij kunt losmaken en in uw rugzak kunt dragen in plaats van op de scooter.

Het in- en uitklappen is een snel en eenvoudig proces, van het ontgrendelen van de stuurpen tot het vergrendelen van het stuur om te dragen.

De dekvergrendeling is een eenvoudige sleuf in het spatbord plus stuurpenhaak, dus er is geen echte vergrendeling die het stuur vastzet. Onze recensent Mitchell had er geen problemen mee dat hij tijdens het dragen uitvouwde, zolang hij de scooter maar niet op onhandige manieren verplaatste.

Cockpit

De X7 Max geeft je een standaard middendisplay dat de huidige snelheid, het batterijniveau en de rijmodus weergeeft.

Er zijn 3 rijmodi, Eco, Standard en Sport. Eco beperkt uw snelheid tot 6 mijl per uur voor het absoluut maximaal mogelijke bereikStandard caps snelheid op 9 mijl per uur, en Sport is de onbeperkte topsnelheidsmodus.

Schakelen tussen modi en het in- en uitschakelen van de scooter gebeurt allemaal met de knoppen op het gaspedaal.

Lichten

De X7 Max heeft een hoog gemonteerde koplamp voor een beetje hulp om in het donker thuis te komen, maar zorg ervoor dat u een extra koplamp meeneemt als u van plan bent vaak ’s nachts te rijden.

Het achterlicht gaat branden als de koplamp aan is voor wat extra zichtbaarheid en knippert als je remt om de mensen achter je te waarschuwen.

Banden

De X7 Max heeft 10-inch met lucht gevulde banden om de rit te dempen. Luchtbanden zijn een verbetering van het rijcomfort ten opzichte van de massieve banden die veel budgetscooters gebruiken. Houd er echter rekening mee dat deze scooter stevige velgen heeft, wat betekent dat het vervangen van een lekke binnenband een enorm gedoe zou zijn. Zorg er ook voor dat u uw bandenspanning hoog houdt om beknellingen te voorkomen.

Dek

Een royale lengte van het rijplatform van 20,5 inch maakt het comfortabel om uw voeten op verschillende manieren te positioneren zonder dat u het gevoel krijgt verkrampt te raken. Het unieke taps toelopende ontwerp geeft je een beetje meer platformbreedte voor je achterste voet, zodat je je rijpositie kunt variëren.

Onze inhoud is onafhankelijk, maar kopen via onze links kan ons een commissie opleveren.

Bouwkwaliteit

De stuurhoogte van de X7 Max vanaf het deck is met 41 inch bovengemiddeld, zodat zelfs grotere rijders comfortabel bij het stuur kunnen zonder voorover te buigen.

De stuurpenvergrendeling is een volledig metalen ontwerp en houdt de stuurpen stevig op zijn plaats. De algehele geometrie en bouwkwaliteit is geweldig, wat vertrouwen en controle inspireert.

De duimgashendel is lekker breed met een zacht aanvoelende hoes waardoor hij comfortabel te gebruiken is voor langere tijd.

Het stuur is smaller dan we hadden gewild, maar dit kan gedeeltelijk worden gerechtvaardigd omdat het de draagbaarheid en opbergbaarheid verbetert.

Een breder stuur zou het besturen van de scooter gemakkelijker maken, maar bij de snelheden die deze scooter aflegt, is dat minder een probleem.

Unieke functies zoals een vergrendelbare, verwisselbare batterij die op de stuurpen is gemonteerd, onderscheiden de TurboAnt X7 Max echt van zijn concurrentie.

Veiligheid

De X7 Max heeft standaard veiligheidsvoorzieningen zoals voor- en achterverlichting en een remlicht om degenen achter u te laten weten dat u vertraagt ​​of stopt. Deze lichten zijn echter niet voldoende voor nachtelijke ritten, zoals gezegd, of zelfs bij slecht zicht, zoals mist of regen.

Bij weinig licht moet u zeker aftermarket-verlichting en helmverlichting toevoegen om ervoor te zorgen dat chauffeurs u kunnen zien.

Garantie

TurboAnt geeft 12 maanden garantie op structurele onderdelen en het display en de kabels, met een garantie van zes maanden op de batterij en oplader, controller en motor, en koplamp en achterlicht.

Ze bieden ook levenslange technische ondersteuning en hebben een retourbeleid van 30 dagen op alle scooters.

TurboAnt X7 Max: conclusie van beoordeling

Dus is de Turboant X7 Max iets voor jou? Voor degenen die op zoek zijn naar een alledaagse forens of last mile-scooter voor een grotendeels vlakke rit, voelt dit als de perfecte optie. De uiterst betaalbare prijs betekent dat het kopen van een eerste kwaliteitsscooter geen enorme inspanning hoeft te zijn.

De verwijderbare batterij maakt het opladen en het vergroten van uw actieradius eenvoudig en dankzij de lichtgewicht constructie is het een fluitje van een cent om deze mee te nemen of in een auto, bus of trein te krijgen.

TurboAnt X7 Max: Specificaties van de fabrikant

MakenTurboAnt
ModelX7 Max
Gewicht15 kg
Gevouwen afmetingen114 bij 43 bij 51 cm
Motorvermogen, continu350 W
Top snelheid32 km/u
Bereik52 km
Batterij capaciteit360 Wh
Oplaadtijd batterij6 uur
Maximaal berijdersgewicht120 kg
Type remRegeneratief + schijf
Type band25,4 cm pneumatisch (binnenband) + pneumatisch (binnenband)
Ingebouwde verlichtingVoor + Achter
WaterbestendigheidIPX4

Electrische step
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart