Hoe Apollo Scooters App Update het spel verandert

Canadese fabrikant van elektrische scooters Apollo heeft de technologische grenzen verlegd sinds ze hun eigen scooterontwerpen van de grond af begonnen te bouwen. Het bedrijf neemt niet alleen feedback van rijders op in hun ontwerpen, maar ze gebruiken ook realtime rijdergegevens en analyses voor alle software- en firmware-updates.

De nieuwste Apollo scooters-app introduceert een native app voor zowel iOS- als Android-gebruikers, met verbeteringen aan alle huidige functies van de software.

Hoe de update van de Apollo Scooters-app het spel verandert

Apollo gebruikt software om hun app-compatibele scooters up-to-date te houden met de nieuwste functies. De meeste van hun nieuwere scooters zijn uitgerust met IoT, wat betekent dat sensoren op de scooters gegevens verzamelen en naar de app verzenden, waardoor Apollo op afstand problemen kan diagnosticeren en oplossen in firmware-updates.

Het ‘masterplan’ van het bedrijf, zegt CTO Eloi, is om ‘steeds meer gefocust te raken op de software…. Er is gewoon geen limiet” aan hoe wendbaar en responsief de app kan worden met realtime tracking en gegevensverzameling.

Maakt Apollo’s gebruik van big data hen net zo goed tot een technologiebedrijf als tot een scooterfabrikant? Ja, in zekere zin, en misschien nog meer met de release van de nieuwste versie van hun app, compatibel met ’s werelds eerste “hyperscooter”, de nieuwe 2023 Apollo Pro.

Verbeterde functies

De app-update van de Apollo-scooters verbetert het kaart- en navigatiesysteem, met gedetailleerde geolocatie, in plaats van alleen het volgen van ritjes van punt tot punt, zoals in de oudere versie. U kunt de app instellen om uw ritten automatisch op te nemen, in plaats van elke rit handmatig te moeten stoppen en starten, zodat u zeker weet dat uw eigen gegevensverzameling nauwkeurig en uitgebreid is.

Een van de meest frustrerende problemen voor berijders van elektrische scooters op dit moment is het ontbreken van een betrouwbaar service-ecosysteem voor onderhoud en reparaties. De Apollo-app biedt zijn gebruikers een verbeterde servicezoeker die hen verbindt met door Apollo goedgekeurde servicecentra over de hele wereld.

Gedetailleerde parameterweergave

Ervaren rijders zullen het meest enthousiast zijn over de diepe weergaven en controles van parameters die nu beschikbaar zijn via de app. “Als je een beetje gek wilt worden”, zegt Apollo-productmanager Derek in de video hierboven, “en alle parameters van je scooter wilt zien, dan kan dat heel gemakkelijk.”

Apollo’s nieuwste app maakt een ongekend niveau van gedetailleerde analyse en controle beschikbaar voor zowel het bedrijf als zijn klanten. Gezien hun streven naar voortdurende innovatie, zullen we waarschijnlijk binnenkort nog meer functies zien die door de app worden ontgrendeld, misschien net op tijd voor de release van de 2023 Apollo Explore…..

Electrische step
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart